Ervaringen klanten

Balance for Pets and People

Sinds corona werk ik volledig van thuis en we zijn anderhalf jaar niet naar onze tweede thuis kunnen gaan. En dan was het eindelijk zover eind juni zouden we voor 2 weken vertrekken.

Ik hou van al onze diertjes evenveel maar af en toe zijn er zo “specialekes” tussen…. onze oudste kater Maurice is zo een speciaaltje. Hij lijkt meer op een schoothondje dan een kater: volgt je overal, komt als je hem roept en is “lastig” als je hem niet snel genoeg aait of aandacht geeft. Maurice heeft al lang problemen met zijn heup en had tijd terug ook problemen met luchtwegen. Dus ja dan komt de ongerustheid. Ik besef goed dat het moment van afscheid er wel eens zal komen maar ik zou het zo erg vinden er niet te zijn op dat moment. En ook dat moet ik leren loslaten.

Mijn buikgevoel zei even met Lydia contact op te nemen voor een sessie met Maurice. Zo gezegd zo gedaan. Lydia nam contact op met Maurice, heeft hem duidelijk gemaakt dat wij op vakantie gingen, en ook zijn in 1e instantie afwijzende gevoel hierover, kunnen ombuigen. Het gaf me een opgelucht gevoel. Eerlijk gezegd denk ik dat het belangrijker voor mij was dan voor Maurice en ik kon met een gerust hart vertrekken. Ik kreeg dagelijks een update van onze oppas met foto’s en filmkes en ja Maurice deed het prima en kwam zelfs iets aan me vertellen via een filmke!! En een extraatje bij dit verhaal: ik heb ooit ook een cursus dierencommunicatie gedaan en ben daar terug mee aan het werk gegaan na lange tijd.

Dank je Lydia en Maurice

 

Healing Touch op afstand -Belgie-

Inge

Wij waren al enige tijd aan het tobben met onze 5-jarige Westie Messi! Hij liep mank en de therapieën die hij kreeg gaven nauwelijks resultaat! Uiteindelijk is er een MRI gemaakt en daaruit bleek dat er een tumor in zijn hals zat die op zijn zenuwen drukte. Ze konden hem niet helpen zonder blijvend ernstig letsel te veroorzaken.

Dan is de keuze die overblijft kijken hoe lang hij nog bij ons kan blijven zonder al te veel te lijden. Ik plaatste dit bericht op FB op een Westie pagina en zo ben ik in contact met Lydia gekomen! Ons eerste contact was voor mij heel emotioneel en confronterend want wat bleek al dat verdriet en twijfel (is dit de juiste keuze) had ook invloed op Messi. Na dat eerste gesprek is er bij mij wel wat veranderd en probeerde ik vooral nog heel veel te genieten van m’n lieve ventje!

Messi ging helaas snel achteruit, ook de Prednison gaf nauwelijks verlichting meer! Lydia heeft toen nog een sessie met Messi gedaan en hij gaf aan veel pijn te hebben! Een van de uitspraken was ik zie zwarte vlekken voor mijn ogen en mijn man had net gezegd ik heb het idee dat er nu ook een vliesje voor zijn ogen zit.. Ik vind dat wonderbaarlijk dat Lydia op afstand een hond kan lezen en bijstaan..

Maar ook heb ik er zelf veel baat bij gehad om deze vreselijke moeilijke stap uit liefde voor mijn hond te zetten! Op de dag van inslapen heeft Lydia Messi voorbereid op wat zou komen gaan.. voor mij was dit een geruststellende gedachte! Ik beveel Lydia zeker aan als je hond kampt met problemen of je zoekt steun bij sterftebegeleiding. Lydia nogmaals bedankt voor je warme begeleiding

Healing Touch, begeleiding op afstand laatste levensfase

Chantal

Al 20 jaar houd en kweek ik siervogels, maar zieke vogels blijven toch altijd een terugkerend probleem. Het gebeurt mij, net als elke vogelhouder, dat vogels soms zomaar ziek worden. Hierbij is de remedie meestal, warm zetten en eventueel het toedienen van medicatie (antibiotica). Zeker bij kleine vogeltjes zoals kanaries e.d. is de kans op herstel erg klein. Nu houd ik mijn vogels buiten en in een koude schuur, en van de winter was het raak. Een van mijn speciale vogels werd ziek. De vogel was benauwd, had forse evenwichtsklachten en viel steeds van de stok, en 2 dagen later kon ze niet eens meer recht op de grond zitten.

Lydia mijn echtgenoot stelde voor om de vogel middels Healing Touch te behandelen. Ik had de vogel al min of meer opgeven. Hoewel ik eerder altijd redelijk sceptisch was met betrekking tot alternatieve behandelingen, had ik van dichtbij al meerdere voor mij onverklaarbare resultaten gezien met andere dieren. Lydia maakt een combinatie van diverse methoden, een YL essentiële olie, Healing Touch sessies en een analyse en frequentietherapie met de Healy Resonance.

Na een aantal dagen waarbij Lydia de vogel (die bij ons in de keuken stond) elke dag een korte behandeling (en veel aandacht) gaf, begon de vogel langzaam op te knappen, en kon weer op de stok zitten. Nog een aantal dagen was ze zodanig opgeknapt dat ze terug kon naar de voilliere. Inmiddels zijn we een aantal maanden verder, het begin van het kweekseizoen, de vogel is veranderd is een gezonde pop (vrouwelijk) welke bijna broedrijp is!

Zonder de inzet van Lydia was de vogel zeer waarschijnlijk hemelen.

Vogel – Healing touch en Healy

Wytse

Mijn kat Pip was al meer dan 3 dagen niet thuis gekomen, terwijl hij normaalgesproken 5 a 6 keer per dag thuis komt. Ik had de omgeving al een aantal keren nagezocht,  de dierenambulance gebeld, maar niemand had Pip gezien.

Lydia heeft haar hulp met de Healy aangeboden en ik heb gegevens over Pip doorgegeven. De volgende morgen heb ik ook gegevens van  mijn huis doorgegeven en d.m.v. het zenden van frequenties met de Healy naar Pip met de intentie dat hij zijn huis weer kon vinden, kwam hij een paar uur later mager maar gezond aanlopen!

Uiteraard ben ik super blij dat Pip weer terug is en ben ik er van overtuigd dat Lydia met de Healy hier voor gezorgd heeft! Ik zou dan ook iedere dierenbezitter aanraden contact op te nemen met Lydia als er problemen zijn, want ik weet zeker dat ze hen kan helpen.

Nogmaals dank voor je hulp en veel succes verder!

Liefs, Heidi Geerts en Pip

Healy, vermist dier

Heidi

Ik kwam bij Lydia met mijn pup die angstig was, onzeker en heel veel snot had, meerdere DA bezoeken en antibiotica gaven niet het gewenste resultaat..

3 weken mocht ik de healy testen. Er ging een wereld voor ons beiden open. Samen met Lydia bepaalden we wat het beste zou werken voor mijn pup en mij.

Mijn pup werd zelfverzekerder, ze raakte bijna al haar snotjes kwijt en liep met haar staartje omhoog.
Zelf heb ik een spierziekte met veel klachten, tijdens deze 3 weken ging ik beter slapen, had amper stress, mijn stoelgang werd regelmatiger en de vermoeidheid nam af.

De meeste van deze effecten zijn nu al meedere weken na het gebruik nog steeds te merken.

Buiten het feit dat Lydia een heel fijn en liefdevol mens is weet zij ook echt waar ze mee bezig is. Ze luistert echt naar je en legt heel duidelijk uit wat ze doet en waarom ze iets aanraadt.

Simone Kuyt en Ruby

Healy Frequenties mens en dier

Simone

Na het onverwachte overlijden van onze Noa (westie) bleef Zoë (westie) enorm verdrietig ze wou niet meer eten, lopen, spelen.Daar naast was ze ook erg angstig. Daarom contact opgenomen met Lydia.

Behoorlijk sceptisch een bel afspraak gemaakt vanaf de eerste minuut voelde het fijn en goed. Bovenal voelde wij ons begrepen. Want ook een dier maakt een rouwproces door.

De week daarop is Zoë voor de eerste keer bij Lydia geweest. Stijf van de stress in de auto hijgend en een beetje in paniek liet ik haar achter. Ik mocht niet mee naar binnen door corona. Naar ongeveer een kwartiertje kreeg ik een foto waarop Zoë volkomen ontspannen erbij lag.

Nadat ik haar later heb opgehaald was ze volkomen ontspannen en vrolijk. Wel doodmoe maar dat kwam door de behandeling. We kregen via de mail een keurig verslag en zagen Zoë de dagen ernaar veranderen iets beter in haar vel zeg maar. Lydia zocht vaak contact en was erg betrokken. Na 2 weken weer naar Lydia geweest en Zoë kwam steeds beter in haar vel en uit eindelijk wij ook.

Als ons de moed ons in de schoenen zakte was daar altijd Lydia met tips voor ons. Nu enkele weken later is onze Zoë weer zich zelf vrolijk en gelukkig.

Ik zou Lydia zeker aanraden bij andere mensen omdat wij met eigen ogen hebben gezien hoe onze Zoë weer zich zelf werd. Echt een TOPPER!

Healing Touch hond

Miranda en Simon

Vorig jaar overleed onze West Highland White terriër N-Joy, toen 14,5 jaar, toch wel vrij plotseling.

In eerste instantie leek het prima met Coco (onze Schotse Terrier van 11,5 jaar) te gaan. Ineens werd ze lusteloos, wilde haar mandje niet meer uitkomen. We moesten haar tillen om mee naar buiten te gaan en, we dachten, we nemen haar even mee naar het bos. Andere omgeving zou haar misschien goed doen.

We waren in het bos. Het was zo zielig om te zien. Zoals ze daar stond. Geen energie… leeg, op en het leek verdrietig. We hebben Lydia Maasland ingeschakeld voor “Healing Touch”.

Als vanouds lag ze lusteloos in haar mandje en Lydia ging zich klaarmaken om met haar sessie “healing touch” te beginnen. We hielden elkaar constant op de hoogte. Of ze reageerde en hoe ze dan reageerde. In eerste instantie zag ik helemaal geen verandering. Totdat ze haar oren ging bewegen. Uiteindelijk begon haar lijfje te bewegen. Ze kwam uit haar mandje en rekte zich uit.

Ze ging ook weer mee uit en leek meer energie te hebben. De volgende dag lag ze tegen m’n man aan op de bank. Op een gegeven moment zei hij: “Is Lydia misschien weer bezig met een sessie?” Ik wist het niet. Maar Coco  was heel erg beweeglijk. Alsof ze aan het dromen was. Oren en pootjes gingen maar heen en weer.

Tot ik een app kreeg van Lydia…. “Ik heb net weer een sessie gedaan”. Heel bijzonder! Ze had weer meer energie… was vrolijk en rende op haar manier weer door het huis en had ook weer lekkere trek!

Ik kan Lydia Maasland voor haar sessies “Healing Touch” meer dan aanbevelen. Wij hebben Lydia al meerdere keren ingeschakeld voor hulp op afstand bij onze honden. Echt heel fijn! Een dikke 10!

Wiepke Eijkelhof

Healing touch hond op afstand

Wiepke