Vogel, Cavia, Konijn & Hamster

Healing Touch voor dieren

Ook een vogel, cavia, konijn, hamster of ander klein huisdier kan profiteren van een Healing Touch sessie.

N

Holistische ondersteuning bij een verwonding, ziekte of na een operatie

N

Een trauma verzachten en verwerken 

N

Stress en angst bij jouw dier verminderen

N

Ondersteuning bij verandering in de dagelijkse omgeving, bv verhuizing of komst van een ander dier

N

Hulp bij het elkaar beter begrijpen/bereiken

N

Ondersteunen bij een overlijden, zowel van het dier zelf, als rouwverwerking van een maatje

N

Het dier helpen zijn taak te begrijpen en passend gedrag te laten zien

N

Het immuunsysteem een boost geven en afvalstoffen afvoeren

HEALING TOUCH VOOR DIEREN

Healing Touch voor dieren werkt via het prachtige energieveld van het dier, en zet daarmee het lichaam aan tot herstel van binnenuit. Jouw dier zal genieten van de ontspannende behandeling, en jij krijgt inzicht in hoe hij zich van binnen voelt en welke aspecten we samen kunnen verbeteren. Ik richt me, samen met jou, op de kern van het probleem en niet op symptoombestrijding.

Voor een dier wat verder kan, voorbij de beperking die hij eerder gevoeld heeft

Een sterkere band tussen jou en jouw dier, door meer begrip en inzicht in elkaars situatie

Een sneller herstel na een verwonding of operatie

Een dier die weer weet hoe het voelt om vertrouwen en ontspanning te ervaren

Het dier is weer sterker verbonden met zijn intuïtie waardoor hij krachtiger in het leven staat

HEALING TOUCH KAN DOORBREKEN

Tijdens een Healing Touch sessie voor dieren begin ik altijd met het doormeten van het energiesysteem d.m.v. een pendel. De basis van een sessie is ervoor te zorgen dat blokkades in het energiesysteem opgelost worden, waarna de energie weer vrijuit kan gaan stromen.

Als het energiesysteem weer vrij stroomt, kan ik verder werken aan andere issues, zoals gedrag, trauma’s etc.

Om deze energiebehandeling aan jouw dier te geven, maak ik gebruik van lichte aanrakingen direct op of net boven zijn lichaam volgens bepaalde technieken. Tijdens de sessie kan er soms spontaan communicatie met jouw dier ontstaan, en ook kan ik ervoor kiezen gebruik te maken van essentiële oliën van Young Living (door een juiste keuze voor een bepaalde olie kun je een proces versnellen en verdiepen). Ook kan ik Pair-5 stemvorken en/of OM-Tuners gebruiken. Dit alles is een gevoelsproces en dat speelt zich op dat moment af tussen jouw dier en mij als behandelaar. Ik ga een sessie blanco en onbevooroordeeld in, en reageer op wat ik tegenkom bij het dier, uiteraard wel met de reden in mijn hoofd waarom jij jouw dier hebt aangemeld voor een sessie.

De meeste dieren voelen mijn goede intentie en liefde voor dieren direct aan, en geven zich met gemak over aan deze ontspannende behandeling. Als een dier er moeite mee heeft dat ik hem aanraak, is projecteren ook een mogelijkheid. We zijn dan in dezelfde ruimte, en ik projecteer de energie, zonder dat ik het dier hoef aan te raken.

Soms kan het praktischer zijn om een dier op afstand te behandelen. Bv als een dier zich zodanig ongemakkelijk voelt in de nabijheid van een ander dat dit het ontvangen van de energie in de weg staat, of als de reisafstand dusdanig groot is dat een afstandssessie een betere optie is. Ook bepaalde vervolgsessies en stervensbegeleiding kunnen prima op afstand gedaan worden. In dit geval spreken we samen een dag en tijdstip af, waarop ik jouw dier een sessie geef, en jij zorgt ervoor dat je in de buurt van je dier bent.

Na de sessie, of deze nu in mijn praktijkruimte of op afstand is, krijg je een terugkoppeling van mijn bevindingen, waar ik aan gewerkt heb en mijn advies over hoe nu verder te gaan, zodat we samen jouw dier optimaal kunnen ondersteunen in zijn proces.

Kosten sessie & terugkoppeling

  • Healing Touch sessie en terugkoppeling    € 50,00

Gemiddeld genomen heeft een dier genoeg aan 2 a 3 sessies om een issue goed en grondig aan te pakken. Wees je ervan bewust dat een energiesysteem altijd aan verandering onderhevig is. Het reageert op dagelijkse gebeurtenissen en emoties. Het is zinvol om na een succesvolle behandeling na een ruimere tussentijd een ‘onderhoudsconsult’ in te plannen.

ZIJ GINGEN JE VOOR

Ondanks dat ik zeker al 20 jaar siervogels houd en kweek, blijven zieke vogels toch altijd een terugkerend probleem. Het gebeurt mij, net als elke vogelhouder, dat vogels soms zomaar ziek worden. Hierbij is de remedie meestal, ‘warm zetten’ en eventueel het toedienen van medicatie (antibiotica). Zeker bij kleine vogeltjes zoals kanaries e.d. is de kans op herstel erg klein. Nu houd ik mijn vogels buiten en in een koude schuur, en van de winter was het raak. Een van mijn speciale vogels werd ziek. De vogel was benauwd, had forse evenwichtsklachten en viel steeds van de stok, en 2 dagen later kon ze niet eens meer recht op de grond zitten.

Lydia mijn echtgenoot stelde voor om de vogel middels Healing Touch te behandelen. Ik had de vogel al min of meer opgeven. Hoewel ik eerder altijd redelijk sceptisch was met betrekking tot alternatieve behandelingen, had ik van dichtbij al meerdere voor mij onverklaarbare resultaten gezien met andere dieren. Lydia maakte een combinatie van diverse methoden, een YL essentiële olie, Healing Touch sessies en een analyse en frequentietherapie met de Healy Resonance.

Na een aantal dagen waarbij Lydia de vogel (die bij ons in de keuken stond) elke dag een korte behandeling (en veel aandacht) gaf, begon ze langzaam op te knappen, en kon weer op de stok zitten. Nog een aantal dagen verder was ze goed genoeg om weer terug naar de voilliere te gaan. Inmiddels zijn we een aantal maanden verder, het begin van het kweekseizoen, de vogel is veranderd is een gezonde pop (vrouwelijk) welke bijna broedrijp is!

Zonder de inzet van Lydia was de vogel zeer waarschijnlijk hemelen.

Healing touch vogel

Wytse

Ik kwam bij Lydia met mijn pup die angstig was, onzeker en heel veel snot had, meerdere DA bezoeken en antibiotica gaven niet het gewenste resultaat..

3 weken mocht ik de healy testen. Er ging een wereld voor ons beiden open. Samen met Lydia bepaalden we wat het beste zou werken voor mijn pup en mij.

Mijn pup werd zelfverzekerder, ze raakte bijna al haar snotjes kwijt en liep met haar staartje omhoog.
Zelf heb ik een spierziekte met veel klachten, tijdens deze 3 weken ging ik beter slapen, had amper stress, mijn stoelgang werd regelmatiger en de vermoeidheid nam af.

De meeste van deze effecten zijn nu al meedere weken na het gebruik nog steeds te merken.

Buiten het feit dat Lydia een heel fijn en liefdevol mens is weet zij ook echt waar ze mee bezig is. Ze luistert echt naar je en legt heel duidelijk uit wat ze doet en waarom ze iets aanraadt. 

Healy Frequenties mens en dier

Simone en Ruby

Mijn kat Pip was al meer dan 3 dagen niet thuis gekomen, terwijl hij normaalgesproken 5 a 6 keer per dag thuis komt. Ik had de omgeving al een aantal keren nagezocht,  de dierenambulance gebeld, maar niemand had Pip gezien.  

Je hebt jouw hulp met de Healy aangeboden en ik heb gegevens over Pip doorgegeven. De volgende morgen heb ik ook gegevens van  mijn huis doorgegeven en d.m.v. het zenden van frequenties met de Healy naar Pip met de intentie dat hij zijn huis weer kon vinden, kwam hij een paar uur later mager maar gezond aanlopen!  

Uiteraard ben ik super blij dat Pip weer terug is en ben ik er van overtuigd dat jij met de Healy hier voor gezorgd hebt! Ik zou dan ook iedere dierenbezitter aanraden contact op te nemen met jou als er problemen zijn, want ik weet zeker dat je hen kan helpen.

Nogmaals dank voor je hulp en veel succes verder!

Liefs,

Heidi Geerts en Pip

Healy, vermist dier

Heidi, eigenaar

WIL JE ERVAREN WAT HEALING TOUCH
VOOR jouw dier kan betekenen?

Vul het contactformulier in, en dan spreken we elkaar binnenkort!