Voor baasjes

Healing Touch

Dieren zijn meesters in spiegel gedrag

N

Je dier reageert agressief op jou of op soortgenoten, JUIST op die momenten dat JIJ het net even niet kan gebruiken

N

Je dier is zomaar uit het niets begonnen met plassen in huis, de dierenarts heeft een medische reden uitgesloten

N

Je dier kan reageren op onbalans die hij ziet bij zijn eigenaar, en waarvan je dier niet snapt dat je dit zelf niet ziet.

N

Het komt soms voor dat een dier een klacht laat zien, die niet van hemzelf is.

Onderschat jouw eigen rol niet, plan wat tijd voor jezelf

Dieren zijn een meester in spiegelen. Spiegelen is jou letterlijk een spiegel voorhouden als ze willen dat jij iets opmerkt om aan te pakken. Is er iets wat jij zelf mag aangaan, waardoor je dier dit stukje kan loslaten?

Ervaar dan als eigenaar ook een Healing Touch sessie, en voel hoe er ook processen via jouw energieveld in je lichaam aangestuurd worden. Het kan je helpen ballast los te laten en geeft je inzichten in je eigen zijn. En dit zonder zware gesprekken!

Het resultaat hiervan zou kunnen zijn dat, schijnbaar onoplosbare klachten bij je dier verdwijnen. En dat jij je ook prettiger in je vel voelt uiteraard!

HEALING TOUCH sessies

Ik kan jou, als eigenaar van een dier wat ik behandel, ook Healing Touch sessies geven.

Ook hierbij meet ik, net als bij de dieren, eerst jouw energiepunten door m.b.v. een pendel, en ga me als eerste focussen op een goede doorstroming van de energie, waarna ook overige issues aan de orde kunnen komen.

Je ligt hierbij gekleed op mijn behandeltafel, en ik stem met jou af of ik mijn handen lichtjes op jouw lichaam leg, of dat ik net boven jouw lichaam werk. Dit is een mooie manier om ook zelf te voelen hoe deze technieken werken.

Na de sessie krijg je een terugkoppeling van mijn bevindingen, waar ik aan gewerkt heb en mijn advies over hoe nu verder te gaan.

Kosten sessie & terugkoppeling

  • sessie ca 60-90 minuten      € 85,00

Wees je ervan bewust dat een energiesysteem altijd aan verandering onderhevig is. Het reageert op dagelijkse gebeurtenissen en emoties. Het is zinvol om na een succesvolle behandeling na een ruimere tussentijd een ‘onderhoudsconsult’ in te plannen.

ZIJ GINGEN JE VOOR

De meeste van deze effecten zijn nu al meedere weken na het gebruik nog steeds te merken. Buiten het feit dat Lydia een heel fijn en liefdevol mens is weet zij ook echt waar ze mee bezig is. Ze luistert echt naar je en legt heel duidelijk uit wat ze doet en waarom ze iets aanraadt.

Healy pup

Simone, eigenaar

Lydia maakt een combinatie van diverse methoden, een Young Living essentiële olie, Healing Touch sessies en een analyse en frequentietherapie met de Healy Resonance. Zonder de inzet van Lydia was de vogel zeer waarschijnlijk hemelen.

Healing touch vogel

Wytse, eigenaar

Uiteraard ben ik super blij dat Pip weer terug is en ben ik er van overtuigd dat jij met de Healy hier voor gezorgd hebt! Ik zou dan ook iedere dierenbezitter aanraden contact op te nemen met jou als er problemen zijn, want ik weet zeker dat je hen kan helpen.

Healy, vermist dier

Heidi, eigenaar

Wil jij, net als jouw dier ook een
Healing Touch sessie voor jezelf ervaren?

Vul het contactformulier in, en dan spreken we elkaar binnenkort!