Paard, Alpaca, Koe, Geit & Schaap

Healing Touch voor dieren

Wil je jouw paard, alpaca, koe, geit, schaap etc. helpen met zijn uitdaging(en) en kom je er zelf niet uit?

N

Stress en angst bij jouw dier verminderen

N

Holistische ondersteuning bij een verwonding, ziekte of na een operatie

N

Een trauma verzachten en verwerken

N

Ondersteunen bij een overlijden (zowel van het dier zelf, als een dier of persoon uit de naaste omgeving)

N

Zelfvertrouwen vergroten

N

Het immuunsysteem een boost geven en afvalstoffen afvoeren

N

Ondersteuning bij een chronische ziekte en/of chronische pijn

N

Ondersteuning bij verandering in de dagelijkse omgeving, bv verhuizing, komst van een ander dier in de kudde

N

Ondersteuning bij verandering in de dagelijkse omgeving, bv verhuizing, komst van een ander dier in de kudde

N

Het dier helpen zijn taak te begrijpen en passend gedrag te laten zien

HEALING TOUCH VOOR DIEREN

Healing Touch werkt via het prachtige energieveld van het dier, en zet daarmee het lichaam aan tot herstel van binnenuit. Jouw dier zal genieten van de ontspannende behandeling, en jij krijgt inzicht in hoe hij zich van binnen voelt en welke aspecten we samen kunnen verbeteren. Ik richt me, samen met jou, op de kern van het probleem en niet op symptoombestrijding.

Voor een dier wat verder kan, voorbij de beperking die hij eerder gevoeld heeft

Een sterkere band tussen jou en jouw dier, door meer begrip en inzicht in elkaars situatie

Een sneller herstel na een verwonding of operatie

Een dier die weer weet hoe het voelt om vertrouwen en ontspanning te ervaren

Het dier is weer sterker verbonden met zijn intuïtie waardoor hij krachtiger in het leven staat

HEALING TOUCH KAN DOORBREKEN

Tijdens een Healing Touch sessie voor dieren begin ik altijd met het doormeten van het energiesysteem d.m.v. een pendel. De basis van een sessie is ervoor te zorgen dat blokkades in het energiesysteem opgelost worden, waarna de energie weer vrijuit kan gaan stromen.

Als het energiesysteem weer vrij stroomt, kan ik verder werken aan andere issues, zoals gedrag, trauma’s etc.

Om deze energiebehandeling aan jouw dier te geven, maak ik gebruik van lichte aanrakingen direct op of net boven zijn lichaam volgens bepaalde technieken. Tijdens de sessie kan er soms spontaan communicatie met jouw dier ontstaan, en ook kan ik ervoor kiezen gebruik te maken van essentiële oliën van Young Living (door een juiste keuze voor een bepaalde olie kun je een proces versnellen en verdiepen). Ook kan ik Pair-5 stemvorken en/of OM-Tuners gebruiken. Dit alles is een gevoelsproces en dat speelt zich op dat moment af tussen jouw dier en mij als behandelaar. Ik ga een sessie blanco en onbevooroordeeld in, en reageer op wat ik tegenkom bij het dier, uiteraard wel met de reden in mijn hoofd waarom jij jouw dier hebt aangemeld voor een sessie.

De meeste dieren voelen mijn goede intentie en liefde voor dieren direct aan, en geven zich met gemak over aan deze ontspannende behandeling. Als een dier er moeite mee heeft dat ik hem aanraak, is projecteren ook een mogelijkheid. We zijn dan in dezelfde ruimte, en ik projecteer de energie, zonder dat ik het dier hoef aan te raken.

Soms kan het praktischer zijn om een dier op afstand te behandelen. Bv als een dier zich zodanig ongemakkelijk voelt in de nabijheid van een ander dat dit het ontvangen van de energie in de weg staat, of als de reisafstand dusdanig groot is dat een afstandssessie een betere optie is. Ook bepaalde vervolgsessies en stervensbegeleiding kunnen prima op afstand gedaan worden. In dit geval spreken we samen een dag en tijdstip af, waarop ik jouw dier een sessie geef, en jij zorgt ervoor dat je in de buurt van je dier bent.

Na de sessie, of deze nu in mijn praktijkruimte of op afstand is, krijg je een terugkoppeling van mijn bevindingen, waar ik aan gewerkt heb en mijn advies over hoe nu verder te gaan, zodat we samen jouw dier optimaal kunnen ondersteunen in zijn proces.

Kosten sessie & terugkoppeling

  • Healing Touch sessie     € 85,00

Bezoek aan huis tot max 10 km vanaf Putten

Afstandssessies zijn ook mogelijk!

Verder weg alleen na overleg = voor reistijd/kosten + € 0,75 p/km.

Om een proces van verandering in te zetten dat ook stand houdt, is het belangrijk om dit grondig en via diverse technieken aan te pakken. Houdt bij serieuze issues dan ook rekening met meerdere sessies.

ZIJ GINGEN JE VOOR

De meeste van deze effecten zijn nu al meedere weken na het gebruik nog steeds te merken. Buiten het feit dat Lydia een heel fijn en liefdevol mens is weet zij ook echt waar ze mee bezig is. Ze luistert echt naar je en legt heel duidelijk uit wat ze doet en waarom ze iets aanraadt.

Healy pup

Simone, eigenaar

Wij waren al enige tijd aan het tobben met onze 5-jarige Westie Messi! Hij liep mank en de therapieën die hij kreeg gaven nauwelijks resultaat! Uiteindelijk is er een MRI gemaakt en daaruit bleek dat er een tumor in zijn hals zat die op zijn zenuwen drukte. Ze konden hem niet helpen zonder blijvend ernstig letsel te veroorzaken.

Dan is de keuze die overblijft kijken hoe lang hij nog bij ons kan blijven zonder al te veel te lijden. Ik plaatste dit bericht op FB op een Westie pagina en zo ben ik in contact met Lydia gekomen! Ons eerste contact was voor mij heel emotioneel en confronterend want wat bleek al dat verdriet en twijfel (is dit de juiste keuze) had ook invloed op Messi. Na dat eerste gesprek is er bij mij wel wat veranderd en probeerde ik vooral nog heel veel te genieten van m’n lieve ventje!

Messi ging helaas snel achteruit, ook de Prednison gaf nauwelijks verlichting meer! Lydia heeft toen nog een sessie met Messi gedaan en hij gaf aan veel pijn te hebben! Een van de uitspraken was ik zie zwarte vlekken voor mijn ogen en mijn man had net gezegd ik heb het idee dat er nu ook een vliesje voor zijn ogen zit.. Ik vind dat wonderbaarlijk dat Lydia op afstand een hond kan lezen en bijstaan..

Maar ook heb ik er zelf veel baat bij gehad om deze vreselijke moeilijke stap uit liefde voor mijn hond te zetten! Op de dag van inslapen heeft Lydia Messi voorbereid op wat zou komen gaan.. voor mij was dit een geruststellende gedachte! Ik beveel Lydia zeker aan als je hond kampt met problemen of je zoekt steun bij sterftebegeleiding. Lydia nogmaals bedankt voor je warme begeleiding

Healing touch begeleiding op afstand laatste levensfase

Chantal

Uiteraard ben ik super blij dat Pip weer terug is en ben ik er van overtuigd dat jij met de Healy hier voor gezorgd hebt! Ik zou dan ook iedere dierenbezitter aanraden contact op te nemen met jou als er problemen zijn, want ik weet zeker dat je hen kan helpen.

Healy, vermist dier

Heidi, eigenaar

WIL JE ERVAREN WAT HEALING TOUCH
VOOR JOUW dier KAN BETEKENEN?

Vul het contactformulier in, en dan spreken we elkaar binnenkort!