HEALY

Frequentie therapie

Wil jij ook zelf actief aan het roer staan als het om jouw gezondheid gaat?

Heb jij ook weleens moeite om je dag fluitend door te komen? Je werkzaamheden goed geconcentreerd  te kunnen doen, tijd te maken voor ontspanning, mensen om je heen te helpen zover je kunt, je prettig in je lijf en geest te voelen en ’s nachts ook nog eens goed te slapen waardoor je uitgerust weer wakker wordt?

Wist je dat chronische ziekten beginnen op energetisch niveau? Dus in het veld rondom ons lichaam? Dat je dit niet fysiek kunt waarnemen, betekent niet dat het er niet is!

Het diepste energetisch niveau is het quantumveld. De frequenties van de trillingen in jouw quantumveld, kunnen het verschil uitmaken tussen gezondheid en ziekte. Balans is ook hier het toverwoord. Bij een verstoring in de balans, ontstaat er disharmonie, wat kan leiden tot een kwaal/ziekte.

IN ons lichaam zijn alle cellen elektrisch geladen en hebben een meetbare spanning van het celmembraan. Gedurende ons leven neemt deze cel spanning af. Als je harmonische frequenties in je lichaam stuurt, wordt het cel spanningsniveau verhoogt (de cellen krijgen meer energie). Hierdoor kunnen de cellen onderling beter met elkaar communiceren, wat resulteert in meer harmonie in je lichaam. Krachtigere cellen en samenwerking tussen de cellen onderling stimuleren het lichaam zichzelf te herstellen, te ontgiften en de meest evenwichtige status te vinden (homeostase).

N

Ondersteuning van jouw lichaam op een holistische manier

N

Meer energie

N

Minder pijntjes en ongemakken

N

Goede nachtrust

N

Flexibel zijn en je sterk voelen

N

Ondersteuning van het immuunsysteem

N

Stresslevel verlagen

N

Sneller herstel na inspanning/verwonding/operatie

N

Ondersteuning van het hormonale systeem en het zenuwstelsel

N

Bescherming tegen elektromagnetische stress

De Healy

De Healy is een draagbaar frequentietherapie apparaatje dat je kunt aanschaffen voor dagelijkse support en is eenvoudig in gebruik. De Healy is ontwikkelt door Marcus Schmieke, een zeer gerenommeerde wetenschapper die ook de TimeWaver ontwikkelt heeft (een frequentie apparaat voor professionele therapeuten).

De Healy helpt om je gezondheid, balans en welzijn op een holistische manier te ondersteunen. Met de Healy kun jij jezelf diverse behandelingen geven gedurende de dag, al naar gelang waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

Er zijn een aantal versies van de Healy, afhankelijk van het aantal programma’s dat je wilt gebruiken. Zelf ben ik groot fan van de Resonance versie. Hiermee kan de Healy voor jou via een analyse duidelijk maken welke disbalans er op dat moment in jouw energieveld is, en jou tips geven welke programma’s je daarvoor het beste kunt gebruiken. Daarnaast heeft de Resonance ook diverse holistische programma’s zoals bachbloesem remedies , creatieve homeopathie-psyche, Schussler zouten, Elixers van Alaskaanse edelstenen, Australische buschbloemen en I-Ching. Op deze manier stuurt de Healy de frequenties van deze remedies in je informatieveld.

Meer energie

Psychisch sterker worden

Betere nachtrust

Met hulp van aura analyse gericht aan concrete doelen werken

Sterkere weerstand

Makkelijker de sores van de dag kunnen loslaten

Meer concentratie

Vermindering van pijn

Sneller herstel

Beter algeheel welbevinden

Ook dieren kun je zelf met de Healy ondersteunen

Ik kan je, als Healy World Member, hierin helpen met adviseren, aanschaffen en begeleiden.  ! Regelmatig zijn er mooie acties bij Healy. Vraag me gerust om meer info!

Er zijn verschillende versies beschikbaar, variërend van een Healy Medical, Healy Gold tot en met de meest uitgebreide versie de Healy Professional. In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek kunnen we samen kijken wat voor jou de beste optie zou zijn.

ZIJ GINGEN JE VOOR

Ik kwam bij Lydia met mijn pup die angstig was, onzeker en heel veel snot had, meerdere DA bezoeken en antibiotica gaven niet het gewenste resultaat..

3 weken mocht ik de healy lenen. Er ging een wereld voor ons beiden open. Samen met Lydia bepaalden we wat het beste zou werken voor mijn pup en mij.

Mijn pup werd zelfverzekerder, ze raakte bijna al haar snotjes kwijt en liep met haar staartje omhoog.
Zelf heb ik een spierziekte met veel klachten, tijdens deze 3 weken ging ik beter slapen, had amper stress, mijn stoelgang werd regelmatiger en de vermoeidheid nam af.

De meeste van deze effecten zijn nu al meedere weken na het gebruik nog steeds te merken.

Buiten het feit dat Lydia een heel fijn en liefdevol mens is weet zij ook echt waar ze mee bezig is. Ze luistert echt naar je en legt heel duidelijk uit wat ze doet en waarom ze iets aanraadt.

Simone en Ruby

Healy

Simone en Ruby

Mijn kat Pip was al meer dan 3 dagen niet thuis gekomen, terwijl hij normaalgesproken 5 a 6 keer per dag thuis komt. Ik had de omgeving al een aantal keren nagezocht,  de dierenambulance gebeld, maar niemand had Pip gezien.

Je hebt jouw hulp met de Healy aangeboden en ik heb gegevens over Pip doorgegeven. De volgende morgen heb ik ook gegevens van  mijn huis doorgegeven en d.m.v. het zenden van frequenties met de Healy naar Pip met de intentie dat hij zijn huis weer kon vinden, kwam hij een paar uur later mager maar gezond aanlopen!

Uiteraard ben ik super blij dat Pip weer terug is en ben ik er van overtuigd dat jij met de Healy hier voor gezorgd hebt! Ik zou dan ook iedere dierenbezitter aanraden contact op te nemen met jou als er problemen zijn, want ik weet zeker dat je hen kan helpen.

Nogmaals dank voor je hulp en veel succes verder!

 Liefs, Heidi Geerts en Pip

Healy, vermist dier

Heidi

Ik ben al overtuigd,
en wil de Healy gelijk bestellen.

In de Healy shop zal gevraagd worden of je wilt bevestigen dat je via mijn begeleidingsnummer wilt rondkijken c.q. aanschaffen. Dit nummer is 8315-5066-1348. Bevestig dit aub, als je voor begeleiding bij mij terecht wilt kunnen.