Wie ben ik

Lydia Maasland

Mijn weg naar het werken met energie heb ik gevonden doordat ik zelf ‘de man met de hamer’ ben tegengekomen.

Hierdoor kreeg ik tijdens een verplichte revalidatieperiode van een aantal maanden inzichten in over hoe ik mijn leven leefde. Altijd druk, altijd doorgaan en anderen stonden op de 1e plaats, aan mezelf dacht ik niet tot nauwelijks.

Als gecertificeerd Healing Touch therapeut mag ik mij een expert noemen op het gebied van het werken met het energetisch systeem van dieren. Dit werk is zowel fysiek als in het energieveld van het dier. Dieren hebben een energieveld dat anders in elkaar zit dan bij de mens, en deze technieken zijn specifiek voor dieren ontwikkeld.

Ik ben opgeleid bij Healing Touch for Animals van Carol Komitor (USA). Carol is een vooraanstaand energetisch therapeut en pionier op het gebied van energetische behandelingen bij dieren. De levels 1, 2, 3 en 4 heb ik doorlopen, gevolgd door Advanced Proficiency I en II.

Dieren en mensen

Dieren hebben altijd een hele grote rol gespeeld in mijn leven. Al 30 jaar deel ik mijn hart, huis, en leven met een aantal terriërs. Ik heb van ze gehouden, met ze geshowd, met ze gefokt en ze getrimd. Dat houden van doe ik uiteraard nog steeds, het showen, fokken en trimmen heb ik vaarwel gezegd.

De omgang met dieren zit mij in het bloed, we voelen elkaar goed aan en ik respecteer de eigen ruimte van het dier als hij dit nodig heeft. Het dier heeft op zijn beurt weer een nauwe verbinding met zijn mens –ik vind dit prettiger klinken dan het woord eigenaar-, waardoor het voor mij een vanzelfsprekende volgende stap was om ook de opleiding Healing Touch voor mensen te gaan volgen. Een dier wil vaak zo graag dat juist zijn mens zal opknappen, wat hun beider welzijn weer ten goede komt! Naast de Healing Touch technieken kan ik ook diercommunicatie, essentiële oliën, stemvorken en de kracht van edelstenen inzetten om de behandeling nog krachtiger te maken.

Door zowel de Healing Touch opleiding voor dieren als ook voor mensen te volgen, wordt mijn kennis en ervaring op alle vlakken verruimd. Het energieveld van een mens zit namelijk echt heel anders in elkaar dan het energieveld van een dier. Kennis van het effect wat het trillingsniveau in je cellen op je gezondheid en welzijn heeft, maakte dat ik als een blok viel voor ondersteuning van mijn gezondheid en welzijn d.m.v. frequentietherapie door de Healy. Naast tijd doorbrengen in de natuur en mediteren is de Healy voor mij een belangrijk onderdeel van mijn dagelijkse zelfzorg.

whippet Lotus

Ik ben geen psycholoog of arts, en ook geen zweverig type. Ik sta graag met beide benen op de grond, waarbij ik de universele energie kan doorgeven, zodat deze zelf haar eigen werk in het lichaam van de cliënt kan doen. Altijd voor het hoogste goed van de cliënt. Dit is voor mij heel dankbaar en zinvol werk, waar mijn hart echt sneller van gaat stromen.

 

Ik nodig je graag uit om eens kennis te maken!