Hond & Kat

Healing Touch

Wil je jouw hond of kat helpen met zijn uitdaging(en) en kom je er zelf niet uit?

N

Stress en angst bij hond of kat verminderen

N

Holistische ondersteuning bij een verwonding, ziekte of na een operatie

N

Een trauma verzachten en verwerken

N

Zelfvertrouwen vergroten

N

Ondersteunen bij een overlijden (zowel van het dier zelf, als een dier of persoon uit de naaste omgeving)

N

Het immuunsysteem een boost geven en afvalstoffen afvoeren

N

Hulp bij het elkaar beter begrijpen/bereiken

N

Ondersteuning bij een chronische ziekte en/of chronische pijn

N

Ondersteuning bij verandering in de dagelijkse omgeving, bv verhuizing, komst van een baby, pup of kitten

N

Het dier helpen zijn taak te begrijpen en passend gedrag te laten zien

N

Hulp om je zoek geraakte of weggelopen hond of kat terug naar huis te begeleiden

HEALING TOUCH VOOR DIEREN

Healing Touch werkt via het prachtige energieveld van het dier, en zet daarmee het lichaam aan tot herstel van binnenuit. Jouw dier zal genieten van de ontspannende behandeling, en jij krijgt inzicht in hoe hij zich van binnen voelt en welke aspecten we samen kunnen verbeteren. Ik richt me, samen met jou, op de kern van het probleem en niet op symptoombestrijding.

Voor een dier wat verder kan, voorbij de beperking die hij eerder gevoeld heeft

Een sterkere band tussen jou en jouw hond of kat, door meer begrip en inzicht in elkaars situatie

Een dier die weer weet hoe het voelt om vertrouwen en ontspanning te ervaren

Een sneller herstel na een verwonding of operatie

Een zoekgeraakte hond of kat die genoeg kracht en vertrouwen heeft de weg naar huis terug te vinden

Het dier is weer sterker verbonden met zijn intuïtie waardoor hij krachtiger in het leven staat

HEALING TOUCH KAN DOORBREKEN

Tijdens een Healing Touch sessie voor dieren begin ik altijd met het doormeten van het energiesysteem d.m.v. een pendel. De basis van een sessie is ervoor te zorgen dat blokkades in het energiesysteem opgelost worden, waarna de energie weer vrijuit kan gaan stromen.

Als het energiesysteem weer vrij stroomt, kan ik verder werken aan andere issues, zoals gedrag, trauma’s etc.

Om deze energiebehandeling aan jouw dier te geven, maak ik gebruik van lichte aanrakingen direct op of net boven zijn lichaam volgens bepaalde technieken. Tijdens de sessie kan er soms spontaan communicatie met jouw dier ontstaan, en ook kan ik ervoor kiezen gebruik te maken van essentiële oliën van Young Living (door een juiste keuze voor een bepaalde olie kun je een proces versnellen en verdiepen). Ook kan ik Pair-5 stemvorken en/of OM-Tuners gebruiken. Dit alles is een gevoelsproces en dat speelt zich op dat moment af tussen jouw dier en mij als behandelaar. Ik ga een sessie blanco en onbevooroordeeld in, en reageer op wat ik tegenkom bij het dier, uiteraard wel met de reden in mijn hoofd waarom jij jouw dier hebt aangemeld voor een sessie.

De meeste dieren voelen mijn goede intentie en liefde voor dieren direct aan, en geven zich met gemak over aan deze ontspannende behandeling. Als een dier er moeite mee heeft dat ik hem aanraak, is projecteren ook een mogelijkheid. We zijn dan in dezelfde ruimte, en ik projecteer de energie, zonder dat ik het dier hoef aan te raken.

Soms kan het praktischer zijn om een dier op afstand te behandelen. Bv als een dier zich zodanig ongemakkelijk voelt in de nabijheid van een ander dat dit het ontvangen van de energie in de weg staat, of als de reisafstand dusdanig groot is dat een afstandssessie een betere optie is. Ook bepaalde vervolgsessies en stervensbegeleiding kunnen prima op afstand gedaan worden. In dit geval spreken we samen een dag en tijdstip af, waarop ik jouw dier een sessie geef, en jij zorgt ervoor dat je in de buurt van je dier bent.

Na de sessie, of deze nu in mijn praktijkruimte of op afstand is, krijg je een terugkoppeling van mijn bevindingen, waar ik aan gewerkt heb en mijn advies over hoe nu verder te gaan, zodat we samen jouw dier optimaal kunnen ondersteunen in zijn proces.

Kosten sessie & terugkoppeling

  • Healing Touch sessie inclusief intake en schriftelijk verslag   € 85,00

Om een proces van verandering in te zetten dat ook stand houdt, is het belangrijk om dit grondig en via diverse technieken aan te pakken. Houdt bij serieuze issues dan ook rekening met meerdere behandelingen.

ZIJ GINGEN JE VOOR

Wij waren al enige tijd aan het tobben met onze 5-jarige Westie Messi! Hij liep mank en de therapieën die hij kreeg gaven nauwelijks resultaat! Uiteindelijk is er een MRI gemaakt en daaruit bleek dat er een tumor in zijn hals zat die op zijn zenuwen drukte. Ze konden hem niet helpen zonder blijvend ernstig letsel te veroorzaken.

Dan is de keuze die overblijft kijken hoe lang hij nog bij ons kan blijven zonder al te veel te lijden. Ik plaatste dit bericht op FB op een Westie pagina en zo ben ik in contact met Lydia gekomen! Ons eerste contact was voor mij heel emotioneel en confronterend want wat bleek al dat verdriet en twijfel (is dit de juiste keuze) had ook invloed op Messi. Na dat eerste gesprek is er bij mij wel wat veranderd en probeerde ik vooral nog heel veel te genieten van m’n lieve ventje!

Messi ging helaas snel achteruit, ook de Prednison gaf nauwelijks verlichting meer! Lydia heeft toen nog een sessie met Messi gedaan en hij gaf aan veel pijn te hebben! Een van de uitspraken was ik zie zwarte vlekken voor mijn ogen en mijn man had net gezegd ik heb het idee dat er nu ook een vliesje voor zijn ogen zit.. Ik vind dat wonderbaarlijk dat Lydia op afstand een hond kan lezen en bijstaan..

Maar ook heb ik er zelf veel baat bij gehad om deze vreselijke moeilijke stap uit liefde voor mijn hond te zetten! Op de dag van inslapen heeft Lydia Messi voorbereid op wat zou komen gaan.. voor mij was dit een geruststellende gedachte! Ik beveel Lydia zeker aan als je hond kampt met problemen of je zoekt steun bij sterftebegeleiding. Lydia nogmaals bedankt voor je warme begeleiding

Healing Touch, begeleiding op afstand laatste levensfase

Chantal

Vorig jaar overleed onze West Highland White terriër N-Joy, toen 14,5 jaar, toch wel vrij plotseling.

Wij hebben ook nog een Schotse Terriër Coco en zei is vanaf pup af aan bij N-Joy opgegroeid. Aangezien deze dame inmiddels ook al 11,5 jaar was hadden wij besloten dat we geen nieuwe hond erbij zouden nemen. In eerste instantie leek het prima te gaan. Ineens werd ze lusteloos, wilde haar mandje niet meer uitkomen. We moesten haar tillen om mee naar buiten te gaan en, we dachten, we nemen haar even mee naar het bos. Andere omgeving zou haar misschien goed doen.

We waren in het bos. Het was zo zielig om te zien. Zoals ze daar stond. Geen energie… leeg, op en het leek verdrietig. We hebben Lydia Maasland ingeschakeld voor “Healing Touch”.

Als vanouds lag ze lusteloos in haar mandje en Lydia ging zich klaarmaken om met haar sessie “healing touch” te beginnen. We hielden elkaar constant op de hoogte. Of ze reageerde en hoe ze dan reageerde. In eerste instantie zag ik helemaal geen verandering. Totdat ze haar oren ging bewegen. Uiteindelijk begon haar lijfje te bewegen. Ze kwam uit haar mandje en rekte zich uit.

Ze ging ook weer mee uit en leek meer energie te hebben. De volgende dag lag ze tegen m’n man aan op de bank. Op een gegeven moment zei hij: “Is Lydia misschien weer bezig met een sessie?” Ik wist het niet. Maar Coco  was heel erg beweeglijk. Alsof ze aan het dromen was. Oren en pootjes gingen maar heen en weer. Tot ik een app kreeg van Lydia…. “Ik heb net weer een sessie gedaan”. Heel bijzonder! Ze had weer meer energie… was vrolijk en rende op haar manier weer door het huis en had ook weer lekkere trek!

Ik kan Lydia Maasland voor haar sessies “Healing Touch” meer dan aanbevelen. Wij hebben Lydia al meerdere keren ingeschakeld voor hulp op afstand bij onze honden. Echt heel fijn! Een dikke 10!

Healing touch hond op afstand

Wiepke

Sinds corona werk ik volledig van thuis en we zijn anderhalf jaar niet naar onze tweede thuis kunnen gaan. En dan was het eindelijk zover eind juni zouden we voor 2 weken vertrekken.

Ik hou van al onze diertjes evenveel maar af en toe zijn er zo “specialekes” tussen…. onze oudste kater Maurice is zo een speciaaltje. Hij lijkt meer op een schoothondje dan een kater: volgt je overal, komt als je hem roept en is “lastig” als je hem niet snel genoeg aait of aandacht geeft. Maurice heeft al lang problemen met zijn heup en had tijd terug ook problemen met luchtwegen. Dus ja dan komt de ongerustheid. Ik besef goed dat het moment van afscheid er wel eens zal komen maar ik zou het zo erg vinden er niet te zijn op dat moment. En ook dat moet ik leren loslaten.

Mijn buikgevoel zei even met Lydia contact op te nemen voor een sessie met Maurice. Zo gezegd zo gedaan. Lydia nam contact op met Maurice, heeft hem duidelijk gemaakt dat wij op vakantie gingen, en ook zijn in 1e instantie afwijzende gevoel hierover, kunnen ombuigen. Het gaf me een opgelucht gevoel. Eerlijk gezegd denk ik dat het belangrijker voor mij was dan voor Maurice en ik kon met een gerust hart vertrekken. Ik kreeg dagelijks een update van onze oppas met foto’s en filmkes en ja Maurice deed het prima en kwam zelfs iets aan me vertellen via een filmke!! En een extraatje bij dit verhaal: ik heb ooit ook een cursus dierencommunicatie gedaan en ben daar terug mee aan het werk gegaan na lange tijd.

Dank je Lydia en Maurice

Healing Touch op afstand -Belgie-

Inge

Wil je ervaren wat Healing Touch
voor jouw hond of kat kan betekenen?

Vul het contactformulier in, en dan spreken we elkaar binnenkort!